صينية بطاطس باللحمة المفرومة
صينية بطاطس باللحمة المفرومة
جبتلكم أكلة النهاردة جربتها فى زوجى الأول
"" الــــمــقــــــاديــــر ""
بطاطس
جزر
بصل
فلفل رومى
مرقة دجاج " للى بيحب "
بهارات
ملح
"" طــــريــــقــــة الــــتــــحــــضــــيــــر ""
يبشر البصل فى الصينية وتضيعيه على النار مع اضافة " السمن او الزيت "
وعندما يكون لونه بنى فاتح اضيفى اللحمه المفرومة وعندما تبدأ تستوى اضيفى الجزر المبشور والفلفل
وتبدأ تقلبيهم مع بعضهم ثم تضيفى حلقات البطاطس وتقلبى البطاطس الخلطة وتضيفى التوابل والملح والمرقة
ثم تغطين البطاطس بالماء وتتركيها حتى تقرب تستوى وضعيها فى الفرن
الشكل النهائى
وده لما جينا نأكل ومعها الرز بقا