الشوربة بالبقدونسشوربة الخضار بالفراخ
المقادير:
حبة كوسة مقطعة لمكعبات متوسطة
حبة طماطم مقطعة لمكعبات متوسطة
حبة بطاطس مقطعة لمكعبات متوسطة
جزرة مقطعة لمكعبات متوسطة
صدور فراخ مقطعة لمكعبات
مكعب مرقة دجاج
معلقة كبيرة زبدة أو سمن
4 كوب شوربة فراخ
ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1- سيّحي الزبدة على النار، وبعد كده ضيفي عليها الخضار، وقلبيها على النار شوية، وبعد كده ضيفي عليهم قطع الفراخ.
2- بعد كده ضيفي شوربة الفراخ والملح والفلفل، وسيبيهم على نار متوسطة لغاية ما تحسي إن الخضار والفراخ استووا.
3- بعد كده اضربي الشوربة في الخلاط، لغاية ما تحصلي على خليط متجانس، وبعد كده حطيها مرة تانية على نار هادية، وعند التقديم حطيها في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.
******************